«В Україну прибули ЗРК NASAMS та Aspide!» – міністр оборони України Олексій Рєзніков

Опубликовал
Андрей Русанов

Міністр оборони Олексій Рєзніков повідомив про прибуття в Україну зенітно-ракетних комплексів, котрі боли передані США, Норвегією та Іспанією. Йдеться про дві батареї ЗРК NASAMS та одну батарею Aspide.

 

«Дивіться, хто тут!
В Україну прибули ЗРК NASAMS та Aspide!
Ця зброя значно зміцнить #UAarmy і зробить наше небо безпечнішим.
Ми продовжуватимемо збивати ворожі цілі, що атакують нас.
Дякуємо нашим партнерам: Норвегії, Іспанії та США.»

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Про комплекс NASAMS ITC.ua докладно розповідав у вересні. Зараз в Україну надійшли перші два комплекси із восьми озвучених.

Наземний ЗРК Aspide наданий Іспанією. Ракети з напівактивним радаром, що служать для самонаведення, вражають повітряні цілі в радіусі до 35 км на висоті до 8 км за допомогою бойової частини масою 30 кг.

NASAMS, Aspide та комплекси IRIS-T, один з яких уже переданий Німеччиною, ефективно працюють спільно та за допомогою додаткових РЛС. Вони допоможуть у протистоянні російським терористичним ракетним атакам цивільних об’єктів та послужать основою створення глобальної сучасної системи ППО та ПРО в Україні.

 

Disqus Comments Loading...