Рубрики Новини

В застосунку «Повітряна тривога» з’явилося налаштування гучності, нульовий трафік та окремий Telegram-канал

Опубликовал
Володимир Скрипін

Ajax Systems та stfalcon.com повідомили про оновлення застосунку «Повітряна тривога» для швидкого інформування українців про тривоги до версії 2.2. Серед ключових нововведень — можливість регулювати гучність сповіщень про початок і завершення тривоги, нульовий трафік Мобільні оператори в Україні не зніматимуть мегабайти за користування застосунком «Повітряна тривога», а також єдиний Telegram-канал «Повітряна тривога», що дублює всі сповіщення застосунку.

Налаштування гучності сповіщень

У версії 2.2. з’явилась можливість регулювати гучність сигналу про початок і завершення тривоги, якщо це необхідно.

Користувачі iOS (iPhone) можуть вимкнути критичні сповіщення та отримувати інформацію про тривоги на рівні звичайних сповіщень. Для цього:

  1. Зайдіть у «Налаштування»
  2. Знайдіть застосунок «Тривога!» та відкрийте його налаштування
  3. Натисніть «Сповіщення»
  4. Вимкніть «Критичні сповіщення»

Після цього звук сирени лунатиме на тому ж рівні гучності, що й всі інші звуки телефону. Зауважте, що в такому випадку застосунок не зможе ігнорувати режими тиші та сну.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Користувачі телефонів Android можуть регулювати сигнал у самому застосунку. Для цього:

  1. Відкрийте вкладку «Налаштування». Якщо ви не бачите вкладки «Налаштування» у застосунку, оновіть його до останньої версії.
  2. Встановіть комфортний рівень звуку.
  3. Щоб вимкнути сигнал потрібно натиснути на сповіщення про тривогу. Після цього відкриється застосунок та вимкнеться звук сповіщення.

Мобільні оператори в Україні забезпечили нульовий трафік для застосунку «Повітряна тривога»

Оператори lifecell, Kyivstar і Vodafone не зніматимуть з рахунків клієнтів мегабайти за користування застосунком «Повітряна тривога». Для застосунку встановлено безліміт.

«Повітряна тривога» тепер має Telegram-канал

В Ajax Systems повідомляють, що отримали багато запитів на API застосунку «Повітряна тривога», проте з питань безпеки відмовляється ділитися доступом до софту. Натомість в команді вирішили запустити єдиний Telegram-канал https://t.me/air_alert_ua, який приймає сигнали від застосунку «Повітряна тривога» і миттєво публікує повідомлення про початок та завершення тривог у різних областях України. Інформація надходить безпосередньо від обласних адміністрацій України, тому є одним із найбільш оперативних каналів інформування.

У каналі публікуються виключно повідомлення про початок і завершення тривоги в окремих областях і територіальних громадах України. Підписники можуть відстежувати тривоги одночасно у всіх областях і територіальних громадах, які доступні у застосунку «Повітряна тривога». Канал може бути корисним інструментом для регіональних телеканалів, радіостанцій, ЗМІ, а також розробників інтерактивних карт чи інших сервісів, що інформують населення про повітряні тривоги.

Сповіщення застосунку «Повітряна тривога» та у Telegram-каналі — це додаткова можливість отримати сигнал тривоги. Серед інших можливостей — канали сповіщень про тривоги. Наприклад, можна підписатися на обласну адміністрацію у Telegram. Список адміністрацій: https://bit.ly/3tn5wAD.

Завантажити застосунок «Повітряна тривога»:

Сповіщення про повітряну тривогу в Android

Днями Google у співпраці з українським урядом також запровадила власну систему сповіщення про повітряну тривогу для всіх телефонів на Android.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін