Valve оновила мінімальний поріг цін в Steam — ігри дешевше $0,99 можуть зникнути з магазину

Опубликовал
Вадим Карпусь

Valve оновила мінімальну цінову політику Steam для деяких валют, відмінних від долара США. Це може вплинути на тих розробників та видавців, які продають ігри та доповнення менш ніж за $5. Це продовження коригування цін, ініційоване у жовтні минулого року.

Valve попереджає видавців та розробників, що в результаті цих змін деякі ігри та DLC з низькими цінами виявляться недоступними для покупки в деяких регіонах або на них не вдасться встановити знижку, як раніше. Щоб уникнути цього, потрібно внести корективи до своєї цінової політики. Йдеться про ігри та доповнення вартістю менше ніж $0,99.

Зазначається, що мінімум у $0,99 залишився незмінним, а ця зміна має бути узгоджена з рекомендованою конвертацією валюти, опублікованою компанією у жовтні минулого року. Нові рекомендації мають «скоригувати вартість деяких валют, яка згодом значно змінюється».

Тепер базова ціна гри або доповнення повинна бути не менше ніж $0,99, а мінімальна ціна зі знижкою – не менше ніж $0,49. Відповідно, знижка у цьому разі не може становити понад 50%. Це обмеження за величиною знижки поширюється на ігри та DLC з ціною від $0,99 до $1,98. Для продуктів із ціною від $1,99 до $4,98 можна запропонувати знижку до 75%, а для ігор та DLC з ціною $4,99 і вище можна запропонувати знижку до 90%. Зазначається, що видавці та розробники повинні переконатися, що вони не опускають ціни під час розпродажів нижче цього порога. Valve пропонує інструменти управління цінами та знижками Steam, щоб допомогти їм упоратися з такими проблемами.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Цей крок також вплине на гравців, які роблять облікові записи Steam у різних країнах, щоб скористатися регіональними ціновими відмінностями. Тепер не буде сенсу змінювати своє віртуальне місце розташування, наприклад, на Туреччину та Аргентину, щоб отримати гру зі значною знижкою.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...