Рубрики Новини

Valve подвоїла обсяг виробництва та постачання Steam Deck

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Valve оголосила, що подвоює кількість консолей Steam Deck, що відправляються замовникам.

«Виробництво збільшилося, і після сьогоднішнього дня ми випускатимемо більш ніж удвічі більше Steam Deck щотижня!», – йдеться у твіті офіційного акаунту Steam Deck.

Завдяки збільшенню виробництва Valve зможе прискорити відвантаження замовлених консолей, а клієнти, які оформили попередні замовлення, будуть менше нудитися в черзі очікування. 30 червня компанія почне надсилати перші листи замовникам, чия черга доставлення припадає на третій квартал 2022 року. Підтвердити замовлення потрібно протягом 72 годин.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

За даними SteamDB, Steam Deck залишалася на вершині чартів Steam протягом 9 з 11 останніх тижнів. У цьому рейтингу відстежуються лідери продажів за доходами. Враховуючи, що Steam Deck коштує від $399, кілька замовлень Steam Deck за доходами можуть дорівнювати великим продажам будь-якої окремої гри. Проте це також вказує на високий попит на портативну ігрову консоль. За даними неофіційного трекера, Valve все ще виконує замовлення першої години, розміщені у Великій Британії на преміальну модель зі сховищем місткістю 512 ГБ. Також компанія все ще виконує замовлення першого дня у США.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...