Valve закликає власників Steam Deck припинити «вдихати вихлопні гази»

Опубликовал
Юрій Орос

Valve хоче, щоб користувачі перестали вдихати вихлопні гази Steam Deck. У дописі на Reddit від 12 грудня один користувач Steam Deck написав, що отримав офіційний вердикт від служби підтримки Steam про те, чи «безпечно вдихати вихлопні гази» від пристрою. Користувач також пояснив, що ця практика стала популярним жартом серед інших власників Steam Deck. Через три дні служба підтримки Steam нарешті поклала край дискусії.

«Як і у випадку з усією електронікою, зазвичай не рекомендується вдихати вихлопні гази вашого пристрою», — йдеться у відповіді. «Хоча загальне використання не викликає занепокоєння з точки зору безпеки, слід уникати прямого вдихання парів, що виходять з вентиляційних отворів пристрою».

Ми розуміємо, що це може бути мемом, але, будь ласка, утримайтеся від такої поведінки заради безпеки вашого здоров’я.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Що стосується ароматичної основи цього рішення, то немає жодних повідомлень, які б підтверджували, що вдихання гарячого повітря, яке виробляється портативними електронними пристроями, може призвести до довгострокових негативних наслідків. Але це також не означає, що вдихання аромату зі Steam Deck гарантовано позбавлене ризику.

З моменту виходу Steam Deck у лютому 2022 року власники не приховують, що дим з вентиляційних отворів портативного ігрового пристрою має дивний приємний запах, передає IGN. Це швидко перетворилося на вірусний мем.

Раніше в подібній ситуації була Microsoft. Компанія просила не дути вейп-паром в Xbox Series X.

Disqus Comments Loading...