Рубрики Новини

«Вартові Галактики 3» — перший трейлер знайомить із загадковими місцями та створіннями. Кінокомікс вийде 4 травня 2023 року

Опубликовал
Андрій Русанов

Disney випустила офіційний трейлер третіх «Вартових Галактики» – схоже, що фільм стане шаленою гонитвою по зірках. Одна з продемонстрованих планет дуже схожа на Землю, але заповнена двоногими іншопланетянами з обличчями тварин. Вартові вирушать до якоїсь гігантської м’ясистої спіральної штуки у космосі.

Джеймс Ганн, який зняв перші два фільми, знову взявся за справу у третій частині після звільнення за образливі твіти та повторного найму менш ніж через рік. Проте, найімовірніше, це буде останній фільм Ганна для Марвел – він нещодавно був призначений одним з CEO DC Studios.

Багато знайомих осіб з минулих фільмів також повертаються: Кріс Пратт у ролі Пітера Куїла, Зої Салданья у ролі Гомори, Дейв Батіста у ролі Дракса, Карен Гіллан у ролі Небули, Пом Клементьєфф у ролі Богомола, Він Дізель у ролі Грута та Бредлі Купер у ролі Ракети.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Щоб підготуватися до перегляду фільму, можна переглянути новий святковий випуск «Вартових Галактики» на Disney Plus. Він виглядає як пролог до наступного фільму, хоча про це не йдеться безпосередньо.

В український кінопрокат «Вартові Галактики 3» надійдуть 4 травня 2023 року.

 

Disqus Comments Loading...