Вас звільнять з Twitter навіть якщо ви залишаєтеся спати на роботі – скорочено Естер Кроуфорд, яка керувала Twitter Blue, та ще 50 осіб

Опубликовал
Андрей Русанов

Ілон Маск вже вчетверте звільняє співробітників після своєї торішньої обіцянки покінчити зі звільненнями. Згідно з інформацією Engadget, понад 50 осіб було звільнено з компанії у суботу (!). У ряді випадків це відбувалося в типовому стилі нового керівництва компанії: без будь-яких розмов та оголошень люди просто дізнавалися, що їхні облікові записи заблоковані. Повідомляється, що звільнення торкнулися кількох відділів, включаючи інженерний.

«Під роздачу» потрапила й Естер Кроуфорд, одна з найвідоміших та найвідданіших співробітниць Twitter 2.0. Вона керувала редизайном Twitter Blue та опікувала роботу над новою платіжною платформою. Якоїсь миті вона навіть поділилася фотографією, як спить на підлозі в офісі:

Звільнення торкнулися щонайменше ще одного видного співробітника. У суботу вранці засновник Revue Мартейн де Куйпер написав, що був серед тих, хто втратив роботу: «Прокинувшись, я виявив, що мою електронну пошту заблоковано Схоже, мене відпустили».

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Маск закрив Revue на початку цього року. Він не став коментувати скорочення, обмежившись повідомленням на межі знущання: «Сподіваюся, у вас добра неділя. Перший день частини вашого життя, що залишилася».

Відколи Маск очолив компанію, з Twitter звільнили понад 80% штатних співробітників. Станом на січень щоденний дохід компанії зменшився на 40% порівняно з минулим.

 

Disqus Comments Loading...