Рубрики НовиниКіно

«‎Вавилон 5: Дорога додому» — дивимося перший трейлер анімаційної версії культової космоопери 90-х з голосами оригінальних акторів

Опубликовал
Катерина Даньшина

Науково-фантастичний серіал «Вавилон 5» нарешті повертається в анімаційному продовженні.

У новому трейлері можна побачити вже знайомі обличчя та голоси, зокрема командира космічної станції «Вавилон-5» Джона Шерідана; космічні битви з легендарними зоряними винищувачами Starfury; і орду прибульців-інсектоїдів. Офіційний синопсис обіцяє, що глядачі «мандруватимуть галактикою з Шеріданом, який несподівано застрягає в кількох часових шкалах та альтернативних реальностях у пошуках шляху додому. По дорозі він возз’єднується з кількома знайомими персонажами, відкриваючи для себе нові космічні одкровення про історію, мету та значення Всесвіту».

У фільмі з’являться багато оригінальних акторів: Брюс Бокслейтнер озвучить Шерідана, також можна почути голоси Клаудії Крістіан (Сьюзен Іванова), Пітера Юрасіка (Лондо Молларі), Білла Мумі (Леньєр), Трейсі Скоґґінс (Елізабет Локлі) та Патриції Толлман (телепат Літа Александер).

Онлайн- курсPython developer від Mate academy.
Amazon, Facebook, Netflix, Spotify використовують Python в розробці. Вивчіть цю мову на курсі Python developer і отримайте нову роботу! .
Отримати знижку на курс

Режисером анімаційного фільму «‎Вавилон 5: Дорога додому» став ветеран WB Animation Метт Пітерс, а сценарій написав автор оригіналу Джозеф Майкл Стражинськи – він також виступив продюсером сиквелу й оголосив про продовження серії на початку травня.

Оригінальна космоопера «Вавилон 5» дебютувала у 1994 році й транслювалась протягом 4-х років. В основному дія сюжету відбувається на космічній станції «Вавилон-5», яка є центром політичних інтриг, дипломатії та війн із представниками далеких від Землі планет. Стражинськи неодноразово намагався перезапустити серіал, однак відродження ускладнював той факт, що чимало постійних акторів вже пішли з життя, у тому числі Майкл О’Хара, Міра Фурлан, Андреас Кацулас і Джеррі Дойл (їхніх персонажів відтворять в анімаційній версії нові голоси). Але, судячи з останніх звітів, шанси на перезапуск ще є.

«‎Вавилон 5: Дорога додому» вийде 15 серпня на Amazon, Apple TV, Vudu та YouTube, які вже пропонують попередні замовлення за $20. Тривалість фільму – 1 година 20 хвилин.

Disqus Comments Loading...