Рубрики Новини

«Вавилон» / Babylon — новий трейлер комедійної драми Дам’єна Шазелла про Голлівуд у 1920-ті з Марго Роббі та Бредом Піттом в українському дубляжі

Опубликовал
Володимир Скрипін

На YouTube-каналі B&H Film Distribution Company з’явився новий трейлер майбутньої комедійної драми «Вавилон» / Babylon в українському дубляжі. Це потенційно вибухова комедійна драма про Голлівуд початку XX століття від володаря премії «Оскар» Дам’єна Шазелла («Одержимість» та «Ла-Ла Ленд»), яка також вирізняється зірковим акторським складом.

Головні ролі у «Вавилоні» зіграли актори, які не потребують особливого представлення — Бред Пітт, Марго Роббі, Дієго Кальва, Тобі Магвайр та Олівія Вайлд. Події фільму відбуваються у 1920-ті роки — на початку «Золотої епохи» Голлівуду. Це шалена розповідь про величезні амбіції та надмірну вседозволеність розкаже про злети та падіння в епоху декадансу та розпусти в ранньому Голлівуді. Спочатку вважалося, що зіграли реальних людей того часу — Джона Гілберта, Клару Боу, Чарльза Чапліна. Проте згодом Дам’єн Шазелл роз’яснив, що більшість героїв фільму — вигадані, хоча їхніми прообразами справді слугують окремі історичні особистості.

Це вже другий трейлер «Вавилону», проте у ньому є багато нових сцен та кадрів, яких не було у попередньому відео.

Другий трейлер «Вавилон» / Babylon (український дубляж)

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

В українському кінопрокаті кінострічка «Вавилон» / Babylon з’явиться з 19 січня 2023 року.

Disqus Comments Loading...