Рубрики НовиниСофт

Вбудований VPN у Microsoft Edge — послуга вже з’явилася у стабільній збірці деяких користувачів та пропонує 1 ГБ безплатного трафіку на місяць

Опубликовал
Андрей Русанов

Близько року тому Microsoft почала тестувати Власний VPN для браузера Edge. Служба Edge Secure Network надає 1 ГБ безплатного трафіку для підвищення конфіденційності або обходу регіональних обмежень. Хоча Microsoft ще офіційно не запустила вбудований Edge VPN, деякі користувачі повідомляють, що бачили цю функцію в стабільній версії браузера, без тегу Preview. Раніше Edge Secured Network була доступною лише учасникам програми попереднього тестування Edge.

На відміну від традиційних VPN-сервісів, Edge Secured Network не дозволяє вибрати сервер у певній країні чи місцевості. Натомість надаються три режими роботи:

  • Вибрані сайти – Edge включає VPN лише на сайтах, зазначених у списку «Використовувати VPN». Наприклад, якщо вам потрібний VPN лише для доступу до одного або двох сайтів з регіональними обмеженнями.
  • Оптимізований – перенаправляє весь трафік через VPN щоразу, коли ви під’єднуєтеся до загальнодоступної або незахищеної мережі/сайту без дійсного сертифіката. У цьому режимі VPN не застосовується до відео для збереження трафіку.
  • Всі сайти – вбудований VPN завжди увімкнений.

Microsoft дозволяє деяким інсайдерам Edge тестувати до 15 ГБ безплатного щомісячного трафіку, але обмеження має повернутися до 1 ГБ, як тільки функція стане доступною для всіх користувачів. Ті, кому потрібно більше, матимуть можливість придбати додатковий трафік, ціна якого поки що невідома. Очікується, що сервіс незабаром буде запущено офіційно.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: Neowin

Disqus Comments Loading...