Рубрики НовиниКіно

«Веном: Останній танець» — трейлер фіналу фантастичної трилогії з Томом Гарді в ролі Едді Брока

Опубликовал
Катерина Даньшина

Том Гарді готовий востаннє повернутися на великий екран у ролі антигероя, якого грав останні шість років.

Вийшов перший трейлер фільму «Веном: Останній танець», який рекламують як останній фільм трилогії з Томом Гарді, де актор грає журналіста Едді Брока, що зв’язується з інопланетним симбіотом, стаючи Веномом.

«Після подій попередньої частини Едді та Веном змушені тікати, адже тепер їх переслідує два світи, які закручують усе в одну павутину. Тож вони повинні прийняти доленосне рішення, яке стане їхнім останнім танцем».

Келлі Марсел сіла в режисерське крісло, а екранними колегами Гарді виступають Чиветел Еджіофор («12 років рабства», «Доктор Стрендж») та Джуно Темпл («Тед Лассо»).

Перший «Веном» з Гарді потужно дебютував у 2018 році з касою у $856,1 млн, а продовження 2021 року «Веном: Карнаж» принесло $506, млн — менше за першу частину, однак зважаючи на розпал пандемії та загальну тенденцію згасання інтересу до супергероїки, це теж дуже гідний результат. 

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Sony на франшизі «Веном» намагалася побудувати кіновсесвіт, заснований на допоміжних персонажах Людини-павука, однак подальші роботи, на кшталт «Мадам Павутини» та «Морбіуса» досить слабо сприйняли в прокаті. Студія також готує фільм «Крейвен-мисливець», який вийде за кілька тижнів після «Останнього танцю» 13 грудня.

В Україні «Веном: Останній танець» вийде 24 жовтня.

Трейлер (український дубляж)

Трейлер (оригінал)

Постер

Disqus Comments Loading...