Від «годинникофону» SPH-WP10 до смарткільця Galaxy Ring: інфографіка усіх носимих пристроїв Samsung, випущених з 1999 року

Опубликовал
Катерина Даньшина

Щоб відсвяткувати демонстрацію Galaxy Ring на MWC у Барселоні минулого тижня, Samsung створила інфографіку з повною історією її носимих пристроїв.

Шлях Samsung до носимих пристроїв стартував ще в 1999 році з SPH-WP10 — першого у світі комерційного годинника. За рік до пристрою додали функції введення тексту та голосового набору, тоді як Watch Phone 2003 року мав вже кольоровий OLED-дисплей.

Водночас справжній поштовх до ринку розумних годинників стався у 2013 році з випуском Gear. З того часу Samsung випустила кілька версій, у тому числі Gear S3 у 2016 році, який забезпечив компанії друге місце на світовому ринку носимих пристроїв у першому кварталі 2017 року.

Протягом останніх двох з половиною десятиліть Samsung продовжувала удосконалювати свої носимі пристрої. Серія Galaxy Watch 6 — кульмінація всіх цих зусиль разом із Galaxy Fit3, а серед навушників Galaxy Buds2 Pro поки що є справжнім чемпіоном для корейської компанії.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Щодо останнього пристрою — розумного кільця для «покращення самопочуття» Galaxy Ring — то його мають офіційно презентувати на наступному заході Samsung Unpacked, який може відбутися на початку-середині липня в Парижі (там же будуть представлені Galaxy Z Fold6 і Z Flip6).

Віцепрезидент Samsung Хон Пак зазначав, що Galaxy Ring контролюватиме режим сну на основі частоти серцевих скорочень, рухів і дихання, та надаватиме звіти та поради користувачам. Компанія також збиратиме дані від Natural Cycles, який уже відстежує менструальний цикл та овуляцію через Galaxy Watch.

Disqus Comments Loading...