Рубрики НовиниСофт

Вийшло оновлення Android Auto 8.0 з виправленням помилок, але без обіцяного редизайну Coolwalk

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Google розпочала поширення нової версії Android Auto 8.0. Попри стрибок у номері версії, у самій ОС немає жодних ознак довгоочікуваного редизайну.

Протягом останніх кількох місяців шанувальники Android Auto з нетерпінням чекали на серйозну зміну дизайну екрана застосунку. Тому сприяло оголошення Google у травні, коли компанія офіційно повідомила про редизайн Android Auto, який мав внутрішню назву Coolwalk.

Найочікуванішою зміною дизайну є використання макета екрана з розділенням на три частини. Це спростить швидку зміну мультимедіа, що відтворюється, або взаємодію з Google Assistant, не приховуючи від перегляду навігацію Google Maps. Також редизайн Android Auto покликаний покращити можливості адаптації інтерфейсу до широкого розмаїття форм екранів автомобільних інформаційно-розважальних систем. Але ці новації так і не з’явилися в Android Auto 8.0.

Натомість оновлення, яке з’явилося в Play Store лише після кількох днів бета-тестування, є порівняно невеликим. В основному воно пропонує виправлення деяких проблем, з якими Android Auto стикалася останнім часом, особливо після виходу проблемної версії 7.8.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Що стосується редизайну Coolwalk, то роботи над ним все ще продовжуються, і він з’явиться пізніше. Точні терміни його виходу поки що не називаються. У травні Google пообіцяла випустити новий дизайн упродовж літа.

Джерело: 9to5google

Disqus Comments Loading...