Рубрики НовиниСофт

Вийшов новий «кривавий» трейлер кооперативного шутера Redfall

Опубликовал
Вадим Карпусь

Напередодні Хелловіна розробники з Arkane Studios показали новий трейлер майбутнього шутера Redfall. Цей трейлер показує похмурі локації, різноманітних монстрів та криваві сцени, з якими доведеться зустрітися під час дослідження міста Редфолл, штат Массачусетс.

У трейлері можна зустріти як вампірів та інших монстрів, так і людей-фанатиків, які забезпечують захист кровопивців. І, звичайно ж, показано різні сцени знищення чудовиськ за допомогою різноманітних видів озброєння. Відео містить велику кількість спалахів світла, тому його слід з обережністю переглядати людям, схильним до епілепсії.

Кооперативний шутер у жанрі жахів на виживання Redfall анонсували на виставці E3 минулого року. Спочатку планувалося випустити гру влітку 2022 року, але у травні стало відомо, що вихід проєкту переноситься на першу половину 2023 року. Тепер у трейлері йдеться про 2023 рік без уточнення будь-яких конкретніших тимчасових проміжків. Гра має бути доступна на ПК, Xbox та Game Pass.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...