Рубрики Новини

Вийшов перший геймплейний тизер Sonic Frontiers

Опубликовал
Тетяна Нечет

Sonic Team випустила дуже маленький тизер про Sonic Frontiers. У ролику можна побачити, як найвідоміший у світі їжак мчить через поля, сканує місцевість і бореться з противниками.

Зважаючи на все, у грі будуть різноманітні вороги, оскільки в тизері показали не лише дрібних роботів, а й досить громіздких (і вони схожі на ворогів з Horizon: Zero Dawn). Синьому їжаку належить бігати відкритим світом, який візуально трохи нагадує The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Естетика Sonic Frontiers сильно відрізняється від попередніх 3D-ігор про Соніка: виглядає реалістичніше Sonic Adventure, Sonic ’06 або Sonic Unleashed.

А ще у ролику засвітили фрагмент з Соніком, де він збирає кільця на рейках.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Гра вийде на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series та Nintendo Switch у поточному році.

Sonic Frontiers і безліч інших цікавих проєктів будуть представлені наступного тижня під час Summer Games Fest. Захід пройде з 10 червня по 22 липня і транслюватиметься у прямому ефірі через YouTube, Twitch, Twitter та Facebook. Подивитися подію також можна на великому екрані, безпосередньо в кінотеатрах IMAX — але тільки в США, Канаді та Великій Британії (квитки у продажу з 12 травня).

Disqus Comments Loading...