Рубрики Новини

Вийшов перший трейлер фільму Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves / «Підземелля і дракони: Честь злодіїв»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Під час проведення заходу Comic-Con у Сан-Дієго було продемонстровано першого трейлера фільму Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves / «Підземелля і дракони: Честь злодіїв». Судячи з трейлера, автори намагалися створити фільм, що балансує між серйозною фентезійною епопеєю та безтурботною комедією.

Опис фільму Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves / «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» говорить:

«Привабливий злодій та група неймовірних авантюристів взялися за грандіозне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію, але все псується, коли вони стикаються з неправильними людьми»

Фільм може похвалитися вражаючим акторським складом. Ролі в ньому зіграли Кріс Пайн («Зоряний шлях», «Чудо-жінка»), Мішель Родрігес («Форсаж»), Джастіс Сміт («Світ юрського періоду 2»), Реге-Жан Пейдж («Корні»), Софія Лілліс («Воно»), Хлоя Коулман («Мій шпигун») та Х’ю Грант («Щоденник Бріджіт Джонс»).

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

На додаток до трейлера також опубліковано постер до фільму, який повністю присвячений драконячій частині Dungeons & Dragons.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...