Рубрики НовиниСофт

Вийшов трейлер Need for Speed Unbound із мультяшною анімацією – сама гра очікується 2 грудня

Опубликовал
Вадим Карпусь

EA нарешті поділилася деякими відомостями про свою наступну гру серії Need for Speed ​​під назвою Need for Speed ​​Unbound, опублікувавши відповідний трейлер.

Мабуть, найпримітнішим у новому трейлері є новий зовнішній вигляд гри. Ролик виконаний у мультяшному стилі сел-шейдинг, що імітує намальоване зображення. Цим Unbound відрізняється від інших гоночних ігор, які прагнуть виглядати більш реалістичними. У трейлері присутній репер A$AP Rocky, як зі своєю музикою, так і як ігровий персонаж.

«Змагайтеся з часом, перехитріть поліцейських та беріть участь у щотижневих кваліфікаціях, щоб потрапити до The Grand, найскладнішого змагання у вуличних перегонах на Lakeshore. Укомплектуйте свій гараж точно налаштованими, індивідуальними автомобілями та запаліть вулиці своїм стилем, ексклюзивними пристроями та яскравим глобальним саундтреком, який звучить у кожному куточку світу», – йдеться в офіційному описі гри.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Останньою грою в цій серії став ремастер Need for Speed: Hot Pursuit, який вийшов у 2020 році. Нова Need for Speed ​​Unbound вийде 2 грудня на PS5, Xbox Series X/S та ПК.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...