Рубрики НовиниWTF

«Він на мене схожий‎». Бос NVIDIA Дженсен Хуанг запропонував Джекі Чана на свою роль у потенційному байопіку

Опубликовал
Катерина Даньшина

«‎Але я сам виконуватиму трюки», — додав Хуанг.

Дженсен Хуанг взяв участь у вебсеріалі HP, де ведучий Раян Пател, запропонував йому обрати актора, який міг би зіграти керівника NVIDIA у потенційному біографічному фільмі.

«Джекі Чан, він схожий на мене», — пожартував Хуанг і додав, — «‎Але я сам виконуватиму трюки. Сам буду своєю копією».

У тому ж інтерв’ю Хуанг поділився й іншими анекдотами з реального життя — як-от те, що він не хотів робити ще одне татуювання логотипа своєї компанії й що він не знає жодної пісні Тейлор Свіфт.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Статки NVIDIA цього року різко зросли — зокрема завдяки технології штучного інтелекту, для якого компанія виробляє чипи. В останньому фінансовому кварталі виробник повідомив про рекордний дохід у розмірі $13,51 млрд, що на 20% вище очікуваних $11,22 млрд та на 101% більше торішнього доходу.

Якби байопік про Хуанга дійсно став реальністю, то він, ймовірно, міг би розповісти про його дитинство, проведене на Тайвані та Таїланді, навчання в Університеті штату Орегон і Стенфорді, а також те, як з’явилася ідея NVIDIA у 1993 році.

За даними індексу мільярдерів Bloomberg, статки Хуанга зросли з $13 мільярдів на початку цього року до понад $40 мільярдів на сьогодні, головним чином завдяки його капіталу у NVIDIA. Дженсен нині є 29-ю найбагатшою людиною світу.

Джерело: Insider

Disqus Comments Loading...