Новини WTF 06.11.2023 о 13:57 comment views icon

«Він на мене схожий‎». Бос NVIDIA Дженсен Хуанг запропонував Джекі Чана на свою роль у потенційному байопіку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Але я сам виконуватиму трюки», — додав Хуанг.

Дженсен Хуанг взяв участь у вебсеріалі HP, де ведучий Раян Пател, запропонував йому обрати актора, який міг би зіграти керівника NVIDIA у потенційному біографічному фільмі.

«Джекі Чан, він схожий на мене», — пожартував Хуанг і додав, — «‎Але я сам виконуватиму трюки. Сам буду своєю копією».

У тому ж інтерв’ю Хуанг поділився й іншими анекдотами з реального життя — як-от те, що він не хотів робити ще одне татуювання логотипа своєї компанії й що він не знає жодної пісні Тейлор Свіфт.

Статки NVIDIA цього року різко зросли — зокрема завдяки технології штучного інтелекту, для якого компанія виробляє чипи. В останньому фінансовому кварталі виробник повідомив про рекордний дохід у розмірі $13,51 млрд, що на 20% вище очікуваних $11,22 млрд та на 101% більше торішнього доходу.

Якби байопік про Хуанга дійсно став реальністю, то він, ймовірно, міг би розповісти про його дитинство, проведене на Тайвані та Таїланді, навчання в Університеті штату Орегон і Стенфорді, а також те, як з’явилася ідея NVIDIA у 1993 році.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Дженсен Хуанг не заснував би NVIDIA, якби знав, як важко буде: «Ніхто притомний цього б не зробив»

За даними індексу мільярдерів Bloomberg, статки Хуанга зросли з $13 мільярдів на початку цього року до понад $40 мільярдів на сьогодні, головним чином завдяки його капіталу у NVIDIA. Дженсен нині є 29-ю найбагатшою людиною світу.

Джерело: Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: