Витік підтвердив дизайн Apple iPhone 14 та розкрив нові кольори

Опубликовал
Андрей Русанов

Інформатор DuanRui з Китаю опублікував зображення та відео, що демонструють зовнішній вигляд iPhone 14. Також у соцмережі Weibo з’явилося коротке відео з демонстрацією макету апарату. Відомості про дизайн із вирізами для камери та датчиків підтвердилися, а кольори виглядають дуже незвичайно.

Фіолетовий колір, що переливається, – абсолютно нове рішення для Apple iPhone. Апарат змінює відтінок залежно від кута освітлення. На інших зображеннях видно синій, блакитний та темно-сірий (чорний) варіанти. Хоча кадр не містить подробиць, кольори гармоніюють із фіолетовим смартфоном та виглядають як частини однієї колірної лінійки.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Цікавість викликає незвичайний білий (золотий?) апарат із бронзово-чорною бічною гранню (який не так легко розгледіти на зображенні). Варто урахувати, що низка авторитетів у мережі вважають кадр підробкою.

Дисплей з довгим вирізом для датчиків та окремим для камери, мабуть, можна вважати остаточним варіантом. Таке рішення підтверджено безліччю витоків. Думки в мережі вже розділилися на прихильників та опонентів такого оформлення. Також з чуток відомо, що перфорація буде тільки на дорожчих моделях Pro, тоді як стандартні iPhone збережуть знайомий виріз екрана.

Як виглядатиме iPhone 14, стане остаточно відомо вже 7 вересня, у день презентації Apple. Однак загальні контури можна з великою ймовірністю вгадати вже зараз.

Джерело: TechSpot

Disqus Comments Loading...