Рубрики НовиниСофт

Виявляється, Apple блокувала оновлення Telegram через нові анімовані емодзі

Опубликовал
Вадим Карпусь

Наприкінці минулого тижня вийшло «революційне» оновлення Telegram із низкою нововведень. А декількома днями раніше генеральний директор Telegram Павло Дуров скаржився, що через надто тривалий огляд Apple блокує вихід цього оновлення протягом двох тижнів.

За словами Дурова, в оновленні є низка нових функцій, пов’язаних з емодзі, але одна з них відсутня, тому що Apple спеціально просила її видалити.

«Після широкого висвітлення в ЗМІ мого попереднього посту Apple відповіла нам з вимогою спростити оновлення Telegram, що очікує перевірки, видаливши Телемодзі — якісніші векторні анімовані версії стандартних емодзі», — написав Дуров у своєму Telegram-каналі. «Це загадковий крок з боку Apple, тому що Телемодзі привнесли б зовсім новий вимір в статичні емодзі з низькою роздільною здатністю і значно збагатили б їхню екосистему».

Дуров доповнив своє повідомлення коротким відео, що демонструє Телемодзі.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Редакція ресурсу The Verge припускає, що Apple заперечувала через те, що інша компанія змінила її дизайн таким чином і, можливо, тому вона попросила Telegram видалити Телемодзі з оновлення. Також можна припустити, що Apple сама планує зробити щось подібне і не хоче, щоб інша компанія першою представила таке рішення.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...