Власники Apple iPhone 14 Pro масово скаржаться на втрату місткості батареї

Опубликовал
Андрей Русанов

Ще в червні власники Apple iPhone 14 Pro почали скаржитися на падіння місткості акумулятора. Після року використання смартфони втратили близько 10% ресурсу батареї – максимальна місткість досягає лише 90%.

Сем Коль з AppleTrack опублікував відео щодо проблеми, де каже, що йому складно зараз рекомендувати iPhone 14 Pro, особливо з огляду на його ціну $999.

Джоанна Стерн, технічний оглядач The Wall Street Journal, написала, що її iPhone 14 Pro «просів» до 88% ресурсу батареї. У журналістів The Verge два iPhone 14 Pro «просадили» батарею до 93% та 91%, третій поки що тримає 97%.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Офіційно Apple каже, що батареї iPhone повинні зберігати до 80% початкової місткості за 500 повних циклів зарядки. Потрібно врахувати той факт, що заміна батареї iPhone 14 та iPhone 14 Pro через рік стає дорожчою. Минулого року ціна заміни акумулятора у США зросла на $30, з $69 на попередніх пристроях до $99.

Моніторинг стану батареї в iPhone був доданий у тому ж оновленні iOS 11.3, яке прибирало штучне уповільнення iPhone. За словами Apple, примусове зниження продуктивності мало захистити пристрої від деградації батареї.

Серію Apple iPhone 15 буде запущено через місяць. За чутками, нові iPhone отримають на 12-18% більше місткості акумулятора. Залишається тільки гадати, скільки з неї вони втратять через рік. Apple поки що не прокоментувала ситуацію з акумуляторами.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...