Рубрики Новини

Vodafone надав безплатні послуги у роумінгу на 38 млн гривень

Опубликовал
Володимир Скрипін

Vodafone повідомив, що за час війни у межах послуги «Доступний роумінг» під’єднав своїм клієнтам, які вимушено виїхали за кордон через війну, безплатні послуги у роумінгу на загальну суму 38 мільйонів гривень.

Ця послуга діє з 28 лютого — за умовами, передбачено 400 МБ мобільного інтернету та 60 хвилин для вхідних/вихідних дзвінків в Україну та на номери в країні перебування протягом 30 днів. Нині послуга діє у 27 країнах, а перший пакет надається безоплатно. Також всі абоненти Vodafone, при перетині кордону цих країн отримують 30 днів без тарифікації трафіку у низці месенджерів (Skype, Viber, WhatsApp, тексти та зображення) і до 3 ГБ мобільного інтернету (100 МБ в день).

Наразі Vodafone працює над розробкою та впровадженням нової, більш сталої пропозиції для українських громадян, які змушені тимчасово перебувати в інших країнах. Подробиць щодо цієї нової пропозиції поки не афішують.

Раніше Мінцифра повідомляла, що з початку війни велика трійка мобільних операторів (Vodafone, «Київстар» та lifecel) безоплатно надала мобільні послуги на 600 млн гривень і ще понад 25 млн перерахували благодійним фондам. Водночас «Київстар» окремо нарахував абонентам у роумінгу 300 млн бонусних коштів.

Disqus Comments Loading...