Vodafone отримав код мережі 075 місткістю 10 млн номерів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як і очікувалося, НКЕК своїм рішенням дозволила оператору Vodafone користування додатковим ресурсом нумерації коду мережі мобільного зв’язку на території України. Завдяки цьому оператор зможе використовувати ще один код з «п’ятіркою» ─ 075.

«Комісія прийняла рішення видати оператору дозвіл на користування кодом мережі призначення 75 для мережі мобільного зв’язку з абонентською ємністю 10 000 000 негеографічних номерів для надання електронних комунікаційних послуг на території України строком на 5 років», ─ йдеться в рішенні НКЕК.

Компанія повідомила, що вона розпочинає впровадження нового номерного ресурсу в усі внутрішні системи та послуги. До кінця року в абонентів з’явиться можливість обирати номер, який починається на +380 75.

Vodafone вже має в розпорядженні чотири номерні коди: 050, 066, 095, 099. Додатковий ресурс нумерації значно збільшує вибір бажаної комбінації цифр для нових та діючих абонентів компанії. Місткість мережі для нового коду 075 становить 10 млн номерів.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Слід зазначити, що у своїй заяві Vodafone вказав, що наразі він використав близько 80% номерного ресурсу у вже наявних кодах мережі 50, 66, 95 та 99, кожний з яких має місткість 10 млн номерів.

Disqus Comments Loading...