Vodafone отримає новий код мережі 75 місткістю 10 млн номерів ─ проєкт рішення НКЕК

Опубликовал
Вадим Карпусь

Оператор зв’язку Vodafone звернувся до НКЕК із заявою про надання дозволу на користування ресурсом нумерації коду мережі мобільного зв’язку на території України.

 

У своїй заяві Vodafone вказав, що наразі він використовує коди мережі 50, 66, 95 та 99. Кожний з кодів має місткість 10 млн номерів. На цей час для перших трьох із зазначених кодів вже використано понад 80% номерного ресурсу. Для коду 99 цей показник становить понад 77%. Отже, в оператора виникла потреба в додатковому ресурсі нумерації, щоб забезпечувати «сталість функціонування мереж».

Схоже, що після розгляду заяви Vodafone Нацкомісія має намір надати оператору новий код мережі призначення 75. Про це свідчить проєкт рішення НКЕК. Відповідне засідання очікується 6 березня. Отже, тепер оператор зможе пропонувати своїм абонентам номери +380 75***. Місткість мережі для цього коду становить 10 млн номерів.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу
Disqus Comments Loading...