Рубрики Новини

Vodafone скасував обмеження на роздачу інтернету на час війни

Опубликовал
Володимир Скрипін

Vodafone Україна на час війни скасував обмеження на роздачу мобільного інтернету зі смартфона на інші пристрої для тарифних планів з безлімітним інтернетом.

Пропозиція розповсюджується на тарифні плани за передоплатою Vodafone Unlim 3G, Vodafone Unlim 3G Plus, Vodafone SuperNet Unlim, Vodafone SuperNet Turbo 2019.

На час війни послуги «Роздача інтернету на місяць» і «Роздача інтернету на день» вже включені в ці тарифні плани без додаткової тарифікації та не потребують додаткових дій з боку абонента для підключення, повідомляють у компанії. Відтепер ними можна користуватись автоматично без використання спеціальних USSD-кодів.

Vodafone зараз активно допомагає армії та клієнтам. Нещодавно оператор мобільного зв’язку розширив послугу «Доступний роумінг» ще на шість країн — зараз компанія пропонує безплатний інтернет та дзвінки українцям в 12 різних європейських країнах (ось тут детальніше).

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Про всі ініціативи можна дізнатись на спеціальній сторінці Допомога Збройним Силам України та клієнтам.

Disqus Comments Loading...