Новини Новини 16.03.2022 о 14:39 comment views icon

Vodafone скасував обмеження на роздачу інтернету на час війни

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Vodafone Україна на час війни скасував обмеження на роздачу мобільного інтернету зі смартфона на інші пристрої для тарифних планів з безлімітним інтернетом.

Пропозиція розповсюджується на тарифні плани за передоплатою Vodafone Unlim 3G, Vodafone Unlim 3G Plus, Vodafone SuperNet Unlim, Vodafone SuperNet Turbo 2019.

На час війни послуги «Роздача інтернету на місяць» і «Роздача інтернету на день» вже включені в ці тарифні плани без додаткової тарифікації та не потребують додаткових дій з боку абонента для підключення, повідомляють у компанії. Відтепер ними можна користуватись автоматично без використання спеціальних USSD-кодів.

Vodafone зараз активно допомагає армії та клієнтам. Нещодавно оператор мобільного зв’язку розширив послугу «Доступний роумінг» ще на шість країн — зараз компанія пропонує безплатний інтернет та дзвінки українцям в 12 різних європейських країнах (ось тут детальніше).

Про всі ініціативи можна дізнатись на спеціальній сторінці Допомога Збройним Силам України та клієнтам.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: