Vodafone Turbo — новий тариф з «безлімітним» інтернетом за 165 грн/28 днів (після вичерпання 40 ГБ — шейпінг 0,8 Мбіт/с)

Опубликовал
Володимир Скрипін

Vodafone анонсував розширення актуальної лінійки тарифів передплаченого зв’язку — новий план отримав назву Vodafone Turbo та знаменує повернення пропозиції з умовно безлімітним інтернетом за 165 грн/4 тижні.

Тариф Vodafone Turbo — ключові умови та особливості

Vodafone Turbo став другим тарифом eSIM. Він також доступний у вигляді звичайного стартового пакета, який можна купити як в мережі магазинів Vodafone, так і на сайті.

Тариф Vodafone Turbo з умовно безлімітним інтернетом

Ключова особливість цього тарифу — спеціальна пропозиція «TurboБезлім», яка передбачає умовно безлімітний (про це трохи нижче) інтернет 4G та збільшує кількість хвилин для дзвінків на всі мережі в Україні до 1600 хв. Головна та єдина умова активації та продовження акції — своєчасна сплата за пакет послуг кожні 4 тижні у планову дату списання коштів (з 00:00 до 8:00 рівно через 28 днів від дати підключення пакета попереднього місяця, дізнатись дату наступної оплати можна за запитом *101*4#).

Додатковими перевагами тарифу є:

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест
  • Вже добре знайома послуга «Доступний роумінг» (10 ГБ та 100 хвилин для дзвінків під час перебування за межами України).
  • Послуга «Інтернет для другого девайсу» (інтернет з основної картки на додатковій SIM-картці у планшеті, модемі, ноутбуці, смартфоні). Перший місяць після першої активації — без додаткових оплат, а з 2-го місяця – 50 грн/місяць.
  • Послуга «Роздача Інтернету» (змога роздавати інтернет зі своїх пристроїв без обмежень щодо трафіку). Одразу включена до тарифу без додаткової тарифікації та не вимагає будь-яких додаткових дій з боку абонента.

Якщо оплата за пакет Vodafone Turbo відбулася несвоєчасно, діятимуть базові умови тарифу:

  • Інтернет — 20 ГБ.
  • Дзвінки по Україні — 800 хв, далі — безліміт у мережі.
  • SMS по Україні (на всі мобільні мережі) — 50 шт. за 1,50 грн/день.

І якщо не оплатити тариф взагалі, то умови відповідні:

Умови користування без належної оплати тарифу

Нюанси

Якщо умови тарифу з першого погляду здалися занадто хорошими, то так, як завжди, диявол у деталях:

  • по-перше, акція «TurboБезлім» обмежена в часі 16.10.2023 по 31.03.2024;
  • по-друге, заявлений безміліт на інтернет 4G є умовним: після використання 40 ГБ на повній швидкості включається обмеження 0,8 Мбіт/с, відповідно до старої-доброї Політики чесного користування мобільним інтернетом. Так, обмеження швидкості — усталена практика серед операторів, і не тільки українських;
  • втретє, оскільки це тариф передплати, то тут діє сумнозвісна 28-денна тарифікація замість “чесної” місячної на контракті Плата за тариф зніматиметься щодня рівними частинами впродовж календарного місяця;
  • і, вчетверте, можливості перейти на новий тариф зі старого немає (потрібно купувати новий пакет).

Тож загалом Vodafone Turbo виглядає досить привабливо як тариф на коротку перспективу, а чи потрібен умовно «безлімітний» інтернет з огляду на ризики блекаутів та неготовності операторів до тривалих знеструмлень, нехай кожен вирішить самостійно.

Disqus Comments Loading...