Рубрики НовиниКіно

«Вонка‎» — другий трейлер фантастичного мюзиклу Пола Кінга з Тімоті Шаламе у ролі знаменитого шоколатьє

Опубликовал
Катерина Даньшина

Олівія Колман, Ровен Аткінсон та Г’ю Грант, який зіграв умпа-лумпу, також серед акторського складу.

«Вонка‎» — це приквел Warner Bros. до оригінальної історії Роальда Даля, який розповідає про становлення знаменитого шоколадного майстра. Головну роль у стрічці зіграв Тімоті Шаламе («Дюна») — в оригінальному фільмі 1971 року Вонку відтворив Джин Вайлдер, а у 2005 році роль повторив Джонні Депп в екранізації Тіма Бертона.

Другий трейлер дещо розширює сюжетну лінію і розкриває більше персонажів — Вонка намагається відкрити магазин шоколаду у місті, зіткнувшись з протистоянням багатої еліти (Патерсон Джозеф, Метью Бейнтон). Головним антагоністом, схоже, виступає начальник поліції у виконанні Кіґена-Майкла Кі.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Окремої уваги заслуговують стосунки Вонки з матір’ю (Селлі Гокінс), які моментами викликають сльози. Є у трейлері й кілька зображень фабрики, які свідчать про те, що її зовнішній вигляд був натхненний класичним твором Мела Стюарта 1971 року.

Комедійну роль представника племені умпа-лумпів взяв на себе Г’ю Грант. Серед акторського складу також з’являються Олівія Колман («Фаворитка»), Метт Лукас («Паддінгтон»), Ровен Аткінсон («Агент Джонні Інгліш»), Кала Лейн, Джим Картер та інші. 

Зрежисував мюзикл Пол Кінг, сценарист та режисер обох частин «‎Паддінгтона» і продюсер «‎Гаррі Поттера», а сценарій Кінг писав у партнерстві з Саймоном Фарнабі. Композитор стрічки — Джобі Телбот, який раніше працював над франшизою «Співай».

Варто згадати, що це не єдина нова адаптація книг Роальда Даля – Netflix раніше придбав права на роботи автора та вже випустив власну версію Матильди. Серіал «Чарлі та шоколадна фабрика» від Тайки Вайтіті та Філа Джонстона також у роботі.

Мюзикл «‎Вонка» стартує в українському прокаті 14 грудня.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина