Новини Кіно 13.10.2023 о 09:16 comment views icon

«Вонка‎» — другий трейлер фантастичного мюзиклу Пола Кінга з Тімоті Шаламе у ролі знаменитого шоколатьє

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Олівія Колман, Ровен Аткінсон та Г’ю Грант, який зіграв умпа-лумпу, також серед акторського складу.

«Вонка‎» — це приквел Warner Bros. до оригінальної історії Роальда Даля, який розповідає про становлення знаменитого шоколадного майстра. Головну роль у стрічці зіграв Тімоті Шаламе («Дюна») — в оригінальному фільмі 1971 року Вонку відтворив Джин Вайлдер, а у 2005 році роль повторив Джонні Депп в екранізації Тіма Бертона.

«Вонка‎» — другий трейлер фантастичного мюзиклу Пола Кінга з Тімоті Шаламе у ролі знаменитого шоколатьє

Другий трейлер дещо розширює сюжетну лінію і розкриває більше персонажів — Вонка намагається відкрити магазин шоколаду у місті, зіткнувшись з протистоянням багатої еліти (Патерсон Джозеф, Метью Бейнтон). Головним антагоністом, схоже, виступає начальник поліції у виконанні Кіґена-Майкла Кі.

Окремої уваги заслуговують стосунки Вонки з матір’ю (Селлі Гокінс), які моментами викликають сльози. Є у трейлері й кілька зображень фабрики, які свідчать про те, що її зовнішній вигляд був натхненний класичним твором Мела Стюарта 1971 року.

Комедійну роль представника племені умпа-лумпів взяв на себе Г’ю Грант. Серед акторського складу також з’являються Олівія Колман («Фаворитка»), Метт Лукас («Паддінгтон»), Ровен Аткінсон («Агент Джонні Інгліш»), Кала Лейн, Джим Картер та інші. 

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

«Вонка‎» — другий трейлер фантастичного мюзиклу Пола Кінга з Тімоті Шаламе у ролі знаменитого шоколатьє

Зрежисував мюзикл Пол Кінг, сценарист та режисер обох частин «‎Паддінгтона» і продюсер «‎Гаррі Поттера», а сценарій Кінг писав у партнерстві з Саймоном Фарнабі. Композитор стрічки — Джобі Телбот, який раніше працював над франшизою «Співай».

Варто згадати, що це не єдина нова адаптація книг Роальда Даля – Netflix раніше придбав права на роботи автора та вже випустив власну версію Матильди. Серіал «Чарлі та шоколадна фабрика» від Тайки Вайтіті та Філа Джонстона також у роботі.

Мюзикл «‎Вонка» стартує в українському прокаті 14 грудня.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: