Рубрики Новини

«Все буде Україна» — браузерна гра з довідковою інформацією про знищення військової техніки російських окупантів

Опубликовал
Вадим Карпусь

В Україні створили ще одну патріотичну гру на військову тему. В грі «Все буде Україна» необхідно знищувати різноманітну військову техніку російської армії, яка вдерлася на територію України.

В грі періодично з’являються інформаційні листівки ДСНС про вибухові пристрої, котрі зараз можна знайти на вулицях. Також є інформація від ЗСУ про вразливі місця ворожої техніки. Ці оголошення з’являються на екрані у випадковий час в діапазоні 30-60 одиниць знищеної техніки. Ігровий процес супроводжується патріотичною музикою, яку за потреби можна поставити на паузу.

Зазначається, що основне призначення гри «Все буде Україна» — це заклик до підтримки ЗСУ та волонтерських рухів, а також ознайомлення з інформацією про потенційно небезпечні предмети.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Розробник гри повідомляє, що програмування для нього — це переважно хобі, а сам він артист цирку. Однак він періодично розробляє додатки для власних потреб. Здебільшого це бекенд додатки на PHP, Telegram-боти. На початку війни він захотів більше ознайомитися з найменуванням техніки окупантів. Так і виникла ідея створити добірку інформації про військову техніку загарбників, додавши до неї трактористів, ромів, банки з помідорами та огірками, лукашенко. Зараз автор також працює над новою грою «Медведчук має талант».

Джерело: DOU

Disqus Comments Loading...