Новини Новини 22.04.2022 о 14:04 comment views icon

«Все буде Україна» — браузерна гра з довідковою інформацією про знищення військової техніки російських окупантів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

В Україні створили ще одну патріотичну гру на військову тему. В грі «Все буде Україна» необхідно знищувати різноманітну військову техніку російської армії, яка вдерлася на територію України.

В грі періодично з’являються інформаційні листівки ДСНС про вибухові пристрої, котрі зараз можна знайти на вулицях. Також є інформація від ЗСУ про вразливі місця ворожої техніки. Ці оголошення з’являються на екрані у випадковий час в діапазоні 30-60 одиниць знищеної техніки. Ігровий процес супроводжується патріотичною музикою, яку за потреби можна поставити на паузу.

«Всё будет Украина» – браузерная игра со справочной информацией об уничтожении военной техники российских оккупантов

Зазначається, що основне призначення гри «Все буде Україна» — це заклик до підтримки ЗСУ та волонтерських рухів, а також ознайомлення з інформацією про потенційно небезпечні предмети.

Розробник гри повідомляє, що програмування для нього — це переважно хобі, а сам він артист цирку. Однак він періодично розробляє додатки для власних потреб. Здебільшого це бекенд додатки на PHP, Telegram-боти. На початку війни він захотів більше ознайомитися з найменуванням техніки окупантів. Так і виникла ідея створити добірку інформації про військову техніку загарбників, додавши до неї трактористів, ромів, банки з помідорами та огірками, лукашенко. Зараз автор також працює над новою грою «Медведчук має талант».

Українці створили браузерну гру, в якій Ілон Маск б’ється з кадировим та путіним

Онлайн-курс "Комерційний Аудіопродакшн" від Skvot.
Навчіться створювати, зводити й мастерити музику для комерційних проєктів — кіно, серіалів, улюблених ігр чи вірусних рекламних роликів.
Детальніше про курс та довід лектора

Булавою та стусанами: українські розробники випустили браузерну гру, в якій Зеленський б’є путіна, кадирова, російських солдатів та збирає паляниці

UKRAINIAN FARMY — нова гра про російсько-українську війну, де потрібно трактором захоплювати трофейну російську техніку

Онлайн-курс "Комерційний Аудіопродакшн" від Skvot.
Навчіться створювати, зводити й мастерити музику для комерційних проєктів — кіно, серіалів, улюблених ігр чи вірусних рекламних роликів.
Детальніше про курс та довід лектора

Джерело: DOU


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: