Рубрики НовиниКіно

Всі повнометражні фільми Star Trek тепер доступні в 4K HDR — Paramount випустила на Blu-ray фільми «Наступного покоління»

Опубликовал
Андрей Русанов

Вперше ви можете купити або взяти напрокат усі повнометражні фільми Star Trek («Зоряний шлях») у якості 4K HDR. У сучасному форматі вийшли всі шість фільмів з оригінальним акторським складом, всі чотири за участю акторів «Наступного покоління» та три пізніші стрічки Джей Джей Абрамса.

На початку квітня Paramount випустила набір Blu-ray, до якого увійшли «Зоряний шлях: Покоління», «Зоряний шлях: Перший контакт», «Зоряний шлях: Повстання» та «Зоряний шлях: Відплата» – фільми «Наступного покоління», що розповідають про пригоди команди капітана Жана-Люка Пікара. Вперше ці фільми стали доступними для домашнього перегляду у форматі 4K HDR. Окрім Blu-ray, фільми також доступні за запитом на Apple TV та на деяких інших платформах.

Минулого року вийшли фільми оригінальної серії: «Зоряний шлях: Фільм», «Зоряний шлях ІІ: Гнів Хана», «Зоряний шлях ІІІ: У пошуках Спока», «Зоряний шлях ІV: Дорога додому», «Зоряний шлях V: Останній рубіж» та «Зоряний шлях VI: Невідкрита країна». Фільми альтернативної лінії, що перезавантажили сагу від початку були доступні у сучасних форматах.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Однак не всі відгалуження класичного телевізійного серіалу доступні хоча б у якості HD. Сезони оригінального серіалу, що вийшов у 1966 році, а також всі сім сезонів «Наступного покоління», що стартував у 1987, «Ентерпрайз» та анімаційний серіал були перевипущені на Blu-ray та в цифровому форматі HD. Але «Глибокий космос» і «Вояджер», що представив екіпаж капітана Кетрін Дженвей, як і раніше, доступні лише в SD. Відбулося лише перероблення невеликих фрагментів Deep Space Nine для документального фільму, також мали місце фанатські спроби апскейлу за допомогою ШІ.

Джерело: Ars Technica

Disqus Comments Loading...