Новини Кіно 11.04.2023 о 16:38 comment views icon

Всі повнометражні фільми Star Trek тепер доступні в 4K HDR — Paramount випустила на Blu-ray фільми «Наступного покоління»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Всі повнометражні фільми Star Trek тепер доступні в 4K HDR — Paramount випустила на Blu-ray фільми «Наступного покоління»

Вперше ви можете купити або взяти напрокат усі повнометражні фільми Star Trek («Зоряний шлях») у якості 4K HDR. У сучасному форматі вийшли всі шість фільмів з оригінальним акторським складом, всі чотири за участю акторів «Наступного покоління» та три пізніші стрічки Джей Джей Абрамса.

На початку квітня Paramount випустила набір Blu-ray, до якого увійшли «Зоряний шлях: Покоління», «Зоряний шлях: Перший контакт», «Зоряний шлях: Повстання» та «Зоряний шлях: Відплата» – фільми «Наступного покоління», що розповідають про пригоди команди капітана Жана-Люка Пікара. Вперше ці фільми стали доступними для домашнього перегляду у форматі 4K HDR. Окрім Blu-ray, фільми також доступні за запитом на Apple TV та на деяких інших платформах.

Star Trek

Минулого року вийшли фільми оригінальної серії: «Зоряний шлях: Фільм», «Зоряний шлях ІІ: Гнів Хана», «Зоряний шлях ІІІ: У пошуках Спока», «Зоряний шлях ІV: Дорога додому», «Зоряний шлях V: Останній рубіж» та «Зоряний шлях VI: Невідкрита країна». Фільми альтернативної лінії, що перезавантажили сагу від початку були доступні у сучасних форматах.

Star Trek

Однак не всі відгалуження класичного телевізійного серіалу доступні хоча б у якості HD. Сезони оригінального серіалу, що вийшов у 1966 році, а також всі сім сезонів «Наступного покоління», що стартував у 1987, «Ентерпрайз» та анімаційний серіал були перевипущені на Blu-ray та в цифровому форматі HD. Але «Глибокий космос» і «Вояджер», що представив екіпаж капітана Кетрін Дженвей, як і раніше, доступні лише в SD. Відбулося лише перероблення невеликих фрагментів Deep Space Nine для документального фільму, також мали місце фанатські спроби апскейлу за допомогою ШІ.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Четвертому «Стартреку» быть — фильмом займется шоураннер «Фарго» и «Легиона»

Джерело: Ars Technica

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: