Рубрики НовиниКіно

Вихід фільму «Шан-Чі 2» відкладається через перенесення релізів «Месників» — виконавець головної ролі Сіму Лю

Опубликовал
Андрей Русанов

Вихід продовження «Шан-Чі та легенда десяти кілець» відкладається через перенесення релізів «Месників» – про це написав виконавець головної ролі Сіму Лю у соціальній мережі Threads.

 

Post by @simuliu
View on Threads

 

У відповідь на питання про долю його другого сольного фільму Сіму Лю розповів, що статус «Шан-Чі 2» зараз «висить у повітрі». За початковим планом він мав слідувати за новим фільмом «Месники», але «Месники: Династія Кан» та «Месники: Секретні війни» минулого місяця були перенесені на 2026 та 2027 роки. Це може означати перерву у 5-6 років для Шан-Чі.

Ситуація схожа з «Доктором Стрейнджем»: перший фільм вийшов у 2016 році, другий – лише у 2022. Однак при цьому персонаж Бенедикта Камбербетча брав участь у «Месниках». Після виходу стрічки «Месники: Фінал» у всесвіту Marvel був шанс почати з нового аркуша та створити свіжі проєкти. Однак, за словами сайту Gizmodo про Disney, «потік релізів 2021 і 2022 років змусив би вас подумати, що студія збанкрутувала».

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Фільм «Шан-Чі та легенда десяти кілець» вийшов у 2021 році. Його успіх не можна назвати визначними: за деякими відомостями, бюджет фільму становив $200 млн, при цьому в прокаті він зібрав лише $432 млн. Проте «Шан-Чі» має чудові відгуки глядачів і критиків.

Джерело: Gizmodo

Disqus Comments Loading...