Рубрики Новини

Вийшов фінальний трейлер фільму «Джон Вік 4» – кінопрокат розпочнеться з 24 березня

Опубликовал
Вадим Карпусь

Незабаром виходить у прокат новий фільм про пригоди колишнього найманого вбивці Джона Віка. І у зв’язку з майбутнім виходом картини на великі екрани автори показали «фінальний» трейлер фільму John Wick: Chapter 4 / «Джон Вік 4».

Четверта частина є продовженням попереднього третього фільму серії. Фінальний трейлер знайомить нас із новим конфліктом, з яким головному герою доведеться зіткнутися після повернення до злочинного світу. У трейлері ми бачимо появу лиходія у виконанні Білла Скарсгарда. У нового ворога Віка є могутні союзники по всьому світу, так що бій буде не з простих. І ще на шляху Джона стануть могутні сили, які перетворюють старих друзів на ворогів. Лише подолавши всі перешкоди, Вік зможе заслужити на свободу.

Роль Джона Вка знову виконали Кіану Рівз. У фільмі також знімалися Донні Єн («Бунтар Один»), Білл Скарсгард («Воно»), Лоуренс Фішберн («Матриця»), Хіроюкі Санада («Світ Дикого Заходу») та інші. Режисером фільму «Джон Вік 4» став Чад Стахелскі, а сценарій написали Шей Хаттен та Майкл Фінч.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Спочатку фільм «Джон Вік 4» мав вийти на екрани 21 травня 2021 року. Однак через пандемію коронавірусу лише у червні 2021 року вдалося розпочати фільмування, а прем’єру перенесли на 27 травня 2022 року. Потім термін виходу фільму ще раз перенесли – на 24 березня 2023 року.

Хоча фільм «Джон Вік 4» ще не вийшов у прокат, у розробці вже знаходиться наступна частина серії John Wick: Chapter 5 / «Джон Вік 5». Також  генеральний директор Lionsgate Джон Фелтхаймер сказав, що компанія розглядала пропозиції щодо запуску гри про Джона Віка.

Джерело: collider

Disqus Comments Loading...