Рубрики НовиниІгри

Вийшов трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty з українським озвучуванням

Опубликовал
Вадим Карпусь

Нещодавно ми повідомляли, що гра Cyberpunk 2077 отримає українську локалізацію. Мова йшла як про оригінальну гру, так і про доповнення Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. На той момент розробники продемонстрували трейлер доповнення, який супроводжувався офіційними українськими субтитрами. А тепер вийшов повністю локалізований трейлер з українським озвучуванням.

Локалізований трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty підготувала команда Sandigo Studio. Це авторська студія озвучення та дубляжу відеоігор. Слід зазначити, що на момент виходу гра Cyberpunk 2077 та доповнення будуть мати офіційну текстову локалізацію. Не виключено, що Sandigo Studio звернеться до компанії CD Projekt з пропозицією створити повноцінну голосову локалізацію. Проте наразі ніяких відомостей з цього приводу немає.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Додамо, наразі Sandigo Studio працює над повноцінною локалізацією гри The last of us Part 1 та League of Legends. Будемо сподіватись, що завдяки зусиллям українських локалізаторів ставатиме дедалі більше ігор з якісним повноцінним перекладом.

Disqus Comments Loading...