Рубрики НовиниКіно

Вийшов український трейлер фільму жахів «Омен: Початок»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Кінокомпанії 20th Century Studios та Phantom Four Films створили фільм жахів «Омен: Початок». Він розповідає про молоду американку, яку відправляють до Риму. Там вона повинна почати життя, присвячене служінню церкві.

Прибувши до Риму, героїня зіштовхується з пітьмою, що випробовує її віру та приховує жахливу змову, мета якої – народження вселенського зла. Тому вона спробує викрити цю злочинну змову, яка має призвести до появи на світ Антихриста.

Фільм «Омен: Початок» стане шостим представником франшизи. Він є приквелом до найпершого фільму, що вийшов на екрани у 1976 році. Режисером картини стала Аркаша Стівенсон (серіал «Легіон»). У основу сюжету лягло оповідання Бена Джейкобі. Головні ролі виконали Нелл Тайґер Фрі (серіал «Гра Престолів»), Тавфік Баргом («Ритм-секція»), Білл Наї («Реальне кохання», «Пірати Карибського моря»), Соня Браґа, Ральф Айнесон, Чарльз Денс та інші.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Фільм «Омен: Початок» вийде в український прокат 4 квітня 2024 року.

Disqus Comments Loading...