Рубрики НовиниСофт

WhatsApp дозволить надсилати зображення в оригінальному розмірі (без зміни якості)

Опубликовал
Катерина Даньшина

Код, помічений WABetaInfo в останній бета-версії застосунку WhatsApp для Android, передбачає, що незабаром користувачі зможуть надсилати зображення без стиснення.

Наразі WhatsApp вже дозволяє обирати якість зображень перед відправленням — є варіанти “автоматично”, “найкраща якість” та “заощадження даних”. Однак у будь-якому варіанті ці зображення стискаються для забезпечення швидшої передачі даних, що займає менше місця для зберігання.

Нова функція включена в бета-версію WhatsApp для Android 2.23.2.11, але перебуває в стадії розробки й тому поки що недоступна для бета-тестерів. 

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

На відміну від оновлення, яке раніше вводило налаштування якості зображень для користувачів WhatsApp, не згадується, чи буде ця нова функція також поширюватися на відео, надіслані на платформі. В іншому випадку існує обхідний шлях, який дозволяє користувачам уникнути стиснення контенту у WhatsApp — можна просто змінити розширення файлу, надіславши його як документ. 

Графіка випуску функції наразі немає. 

Раніше у WhatsApp з’явилась функція Message Yourself, яка дозволяє надсилати повідомленням самому собі. Це може бути корисним для зберігання у застосунку нотаток, нагадувань та списків покупок.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...