Рубрики Новини

Work.ua зменшив період актуальності вакансій з 30 до 7 днів, щоб під час війни українці могли результативніше шукати роботу

Опубликовал
Сергій Кулеш

У воєнний час плани бізнесу змінюються дуже швидко. Тому сайт для пошуку роботи Work.ua призупинятиме вакансії кожні 7 діб. Тобто роботодавці повинні будуть додатково підтверджувати їхню актуальність, щоб гарантувати робоче місце.

«Ми зменшили період актуальності вакансії з 30 до 7 днів. Далі вакансія стає на паузу і потребує від роботодавця вручну подовжити її актуальність. Ми впевнені — актуальність зараз вдесятеро важливіша, ніж кількість», — повідомив співзасновник Work.ua Артур Міхно у своєму дописі у фейсбуці.

Work.ua зазначає, що додаткова перевірка актуальності кожні 7 днів зробить пошук роботи у воєнний час швидшим та результативнішим. Ті вакансії, в яких роботодавці вручну не підтвердять актуальність, модератори сайту будуть ставити на паузу, щоб вони не заважали у пошуку.

Для всіх, хто шукає зараз працівників для будь-якої некомерційної роботи для допомоги Україні — всі такі вакансії Work.ua готовий розмішувати безкоштовно в будь-якій кількості, зазначає Артур.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Також він поділився, що після майже повної зупинки на початку воєнних дій в Україні з 7 березня спостерігається пробудження ринку праці — і за вакансіями, і за кількістю шукачів.

«Відносно першого тижня показники збільшилися майже вдвічі. Зокрема в Києві. Але поки що це приблизно 15% за новими вакансіями та 30% за новими резюме відносно довоєнного стану», — сказано в дописі.

Компанія Work.ua наголошує, що тепер користувачі можуть бути впевнені в актуальності всіх пропозицій на сайті та у застосунку. Зараз на сайті опубліковано 5 059 вакансій.

«Шукачі повинні продовжувати переглядати вакансії й відгукуватися — старанні та цілеспрямовані фахівці зараз дуже потрібні економіці України», — зазначає Work.ua в публікації на сайті.

Джерело: Work.ua

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Сергій Кулеш
Теги Work.ua