Новини Новини 16.03.2022 о 18:27 comment views icon

Work.ua зменшив період актуальності вакансій з 30 до 7 днів, щоб під час війни українці могли результативніше шукати роботу

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

У воєнний час плани бізнесу змінюються дуже швидко. Тому сайт для пошуку роботи Work.ua призупинятиме вакансії кожні 7 діб. Тобто роботодавці повинні будуть додатково підтверджувати їхню актуальність, щоб гарантувати робоче місце.

«Ми зменшили період актуальності вакансії з 30 до 7 днів. Далі вакансія стає на паузу і потребує від роботодавця вручну подовжити її актуальність. Ми впевнені — актуальність зараз вдесятеро важливіша, ніж кількість», — повідомив співзасновник Work.ua Артур Міхно у своєму дописі у фейсбуці.

Work.ua зазначає, що додаткова перевірка актуальності кожні 7 днів зробить пошук роботи у воєнний час швидшим та результативнішим. Ті вакансії, в яких роботодавці вручну не підтвердять актуальність, модератори сайту будуть ставити на паузу, щоб вони не заважали у пошуку.

Для всіх, хто шукає зараз працівників для будь-якої некомерційної роботи для допомоги Україні — всі такі вакансії Work.ua готовий розмішувати безкоштовно в будь-якій кількості, зазначає Артур.

Також він поділився, що після майже повної зупинки на початку воєнних дій в Україні з 7 березня спостерігається пробудження ринку праці — і за вакансіями, і за кількістю шукачів.

«Відносно першого тижня показники збільшилися майже вдвічі. Зокрема в Києві. Але поки що це приблизно 15% за новими вакансіями та 30% за новими резюме відносно довоєнного стану», — сказано в дописі.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Компанія Work.ua наголошує, що тепер користувачі можуть бути впевнені в актуальності всіх пропозицій на сайті та у застосунку. Зараз на сайті опубліковано 5 059 вакансій.

«Шукачі повинні продовжувати переглядати вакансії й відгукуватися — старанні та цілеспрямовані фахівці зараз дуже потрібні економіці України», — зазначає Work.ua в публікації на сайті.

Джерело: Work.ua


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: