Рубрики НовиниСофт

Коментарі — за гроші. X/Twitter дозволив повністю блокувати відповіді користувачів, які не мають передплати Premium

Опубликовал
Катерина Даньшина

Новий елемент керування в соцмережі дозволяє відображати під вашою публікацією лише коментарі верифікованих акаунтів.

Опція доступна усім користувачам X (навіть тим, хто не придбав передплату) і, за словами Ілона Маска, допоможе побороти спам-ботів.

У 2020 році Twitter вже дозволяв обмежити відповіді — для «Акаунтів, на які ви підписалися» або «Акаунтів, які ви згадали». Однак на той час користувачі могли вибрати цей параметр лише перед публікацією твіту. У 2021 році соцмережа розширила можливості функції, дозволивши контролювати відповіді після публікації твіту (однак цитувати допис можна було, навіть якщо відповіді обмежені).

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Дійсно, є аргумент, що обмеження відповідей верифікованими акаунтами може зменшити переслідування, тролінг і дезінформацію на платформі. Однак X після запуску оновленої передплати неодноразово атакували й так звані «верифіковані боти», і акаунти, що придбавши передплату, видавали себе за іншу особу, підсилюючи обман синьою галочкою в профілі.

Ну і це черговий спосіб соцмережі та її керівників заохотити людей купувати X Premium, яка зараз коштує від $8 на місяць, а згодом може бути розподілена на три тарифи (один повністю блокуватиме рекламу).

Disqus Comments Loading...