Новини Софт 10.10.2023 о 09:06 comment views icon

Коментарі — за гроші. X/Twitter дозволив повністю блокувати відповіді користувачів, які не мають передплати Premium

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий елемент керування в соцмережі дозволяє відображати під вашою публікацією лише коментарі верифікованих акаунтів.

Опція доступна усім користувачам X (навіть тим, хто не придбав передплату) і, за словами Ілона Маска, допоможе побороти спам-ботів.

У 2020 році Twitter вже дозволяв обмежити відповіді — для «Акаунтів, на які ви підписалися» або «Акаунтів, які ви згадали». Однак на той час користувачі могли вибрати цей параметр лише перед публікацією твіту. У 2021 році соцмережа розширила можливості функції, дозволивши контролювати відповіді після публікації твіту (однак цитувати допис можна було, навіть якщо відповіді обмежені).

Дійсно, є аргумент, що обмеження відповідей верифікованими акаунтами може зменшити переслідування, тролінг і дезінформацію на платформі. Однак X після запуску оновленої передплати неодноразово атакували й так звані «верифіковані боти», і акаунти, що придбавши передплату, видавали себе за іншу особу, підсилюючи обман синьою галочкою в профілі.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Ну і це черговий спосіб соцмережі та її керівників заохотити людей купувати X Premium, яка зараз коштує від $8 на місяць, а згодом може бути розподілена на три тарифи (один повністю блокуватиме рекламу).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: