Microsoft поповнить Game Pass іграми ActiBlizz у 2024-му, якщо злиття відбудеться. Разом із Call of Duty MW3 та Diablo IV

Опубликовал
Юрій Орос

Activision Blizzard в очікуванні схвалення угоди про злиття з Microsoft, яка має відбутися до 18 жовтня (із попередньою згодою британського регулятора) вже будує плани щодо додавання своїх ігор до сервісу Xbox Game Pass.

Про це стало відомо із посту компанії в Twitter (X).

Приємно спостерігати за тим, як зростає очікування щодо Call of Duty: Modern Warfare III. Оскільки ми продовжуємо працювати над схваленням угоди з Microsoft, ми отримали кілька запитань про те, чи будуть наші майбутні та нещодавно випущені ігри доступні через Game Pass.

Хоча ми не плануємо додавати Modern Warfare III або Diablo IV в Game Pass цього року, після завершення угоди ми сподіваємося почати співпрацювати з Xbox, щоб зробити наші ігри доступними для більшої кількості гравців по всьому світу. І ми очікуємо, що почнемо додавати ігри в Game Pass десь протягом наступного року.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Крім вже згаданих тайтлів у Activision Blizzard є велика бібліотека попередніх Call of Duty, які мають теж стати частиною каталогу Xbox Game Pass, передає The Verge. Поки не зрозуміло, як це зіставлятиметься з угодою з Sony про Call of Duty, згідно з якою ігри серії виходитимуть на PlayStation щонайменше 10 років після закриття угоди ActiBlizz.

Disqus Comments Loading...