Рубрики НовиниКіно

«Як там Катя?» ─ HBO Europe придбав права на показ української драми

Опубликовал
Вадим Карпусь

За тиждень в український прокат вийде фільм «Як там Катя?» ─ переможець кінофестивалю в Локарно. Це дебютна робота української режисерки Крістіни Тинькевич, яку вже придбав сервіс HBO Europe для трансляції в своїй мережі.

«HBO — надпотужний та престижний бренд. Їх кураторський вибір завжди є гарантією якості для глядача. Маю за честь те, що наша стрічка буде демонструватися разом з роботами визнаних світових митців», — поділилася своїми враженнями режисерка та авторка сценарію стрічки Крістіна Тинькевич.

Драма «Як там Катя?» розповідає про Анну (Анастасія Карпенко) — лікарку швидкої допомоги та одиноку мати, яка є опорою для своєї родини — сестри, матері та єдиної доньки Каті. Анна — сильна жінка, яка планує подарувати своїй дитині краще життя, ніж у неї. Але сталася неочікувана та шокуюча трагедія, яка може все зруйнувати та залишити героїню на одинці з байдужою системою та безмежною втратою.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Головні ролі виконали Анастасія Карпенко, Катерина Козлова, Тетяна Круліковська, Олексій Череватенко, Ірина Веренич-Островська, Віктор Жданов та інші. Продюсерами виступили Ольга Матат, Влад Дудко та Сергій Коннов.

Прем’єра фільму відбулась на 75-му кінофестивалі у Локарно в конкурсній програмі Concorso Cineasti del presente. Картина отримала дві нагороди фестивалю: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за кращу акторську гру для Анастасії Карпенко. Фільм «Як там Катя?» також відзначили на кінофестивалі CinEast Festival у Люксембурзі. Стрічка отримала Приз кінокритиків кінофестивалю.  Також картина була відзначена головним призом фестивалю Around The World in 14 Films в Берліні.

Фільм «Як там Катя?» вийде в український прокат 25 січня. Стрічка з’явиться на стримінговій платформі HBO Europe після закінчення усіх етапів міжнародного та українського прокату. Точна дата релізу буде  відома пізніше.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь