Яких Mac очікувати від Apple на презентації Scary Fast у ніч на Гелловін

Опубликовал
Юрій Орос

У ніч на 31 жовтня (02:00 за київським часом) Apple проведе презентацію Scary Fast, яка має бути присвячена комп’ютерам Mac та процесорам серії M.

Про це нам повідомили натяком в промоматеріалах, логотип Apple циклічно перетворюється на логотип Finder, основою macOS, передає The Verge. Тож яких саме комп’ютерів варто чекати у ніч на Гелловін?

Де дивитися?

Трансляція відбудеться на YouTube-каналі та офіційному сайті Apple. В Україні на момент її початку буде 31 жовтня, 2 година ночі.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Дебют процесора Apple M3

Apple завершила випуск процесорів M2 на цього року, тож тепер настав час перейти до лінійки M3. Маємо побачити нове сімейство чипів, які за прогнозами дадуть більший приріст продуктивності, ніж M2, порівнюючи з першим поколінням процесорів Apple.

Як повідомляється, нові чіпи M3 будуються за 3-нм техпроцесом TSMC, як в A17 Pro в iPhone 15 Pro. Менший техпроцес має зробити M3 швидшими та енергоефективнішими, за 5-нм у M2. Як раніше повідомляється, Apple зарезервувала все виробництво 3-нм чіпів TSMC на рік вперед.

Моноблок Apple iMac із процесором M3

Новому процесору — оновлений символ Apple, яким безперечно є моноблок iMac. Його присутність на робочому столі сама по собі привертає увагу.

Apple не оновляла його з 2021 року, коли з’явилося нове покоління з 24-дюймовим екраном та процесором M1. Хоча чутки про більшу, 32-дюмову модель ширяться, навряд це станеться зараз, скорше за все новий формфактор запропонують пізніше у потужній моделі iMac Pro. Поки обмежаться змінами того, що всередині.

M3 Pro й M3 Max і нові MacBook Pro

Apple анонсує версії потужніші M3 Pro і M3 Max для 14- і 16-дюймових ноутбуків на заході, згідно інформації Bloomberg. Існує ймовірність, що їх оснастять ефективнішими екранами miniLED. Вихід таких моделей всього після 11 місяців за моделями з M2 Pro і Max може свідчити про дійсно вагомий приріст продуктивності, важливий для професіоналів.

 

Що ще?

Буде дивно, якщо Apple не запропонує до нових iMac аксесуари з портом USB-C: клавіатуру Magic Keyboard, мишу Magic Mouse, й Magic Trackpad. Це буде найкраща змога це зробити.

 

 

Disqus Comments Loading...