Євросоюз схвалив угоду Microsoft та Activision Blizzard за рекордні $69 млрд

Опубликовал
Андрей Русанов

Антимонопольний орган Європейського Союзу схвалив придбання Microsoft компанії Activision Blizzard. Рішення стало для обох компаній великою перемогою після заборони угоди Великою Британією.

Рішення ЄС означає зняття однієї з трьох найбільших перешкод для угоди Microsoft та Activision Blizzard. Федеральна торгова комісія США через суд заблокувала угоду до винесення остаточного рішення у серпні.

Позитивний вердикт Євросоюзу ухвалений після негативного рішення британської CMA, обґрунтованого шкодою конкуренції на ринку хмарних ігор. Microsoft заявила, що подасть апеляцію на це рішення, а Blizzarld вважає, що Британія створює труднощі для розвитку бізнесу. Європейське рішення прямо не вплине на апеляцію у Великій Британії, але опосередковано підвищує шанс позитивного результату.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Джерело:  Wall Street Journal

Disqus Comments Loading...