YouTube Music зможе знайти пісню за наспівуванням чи відтворенням — функцію вже розгортають на Android

Опубликовал
Андрій Русанов

Застосунок YouTube Music для Android розгортає функцію, яка давно проситься — знайти пісню за наспівуванням. Можна співати, насвистувати або відтворювати запис пісні, щоб знайти її.

Якщо функція працює, після натискання пошуку у верхньому правому куті програми з’явиться піктограма у формі графіка сигналу поруч зі значком мікрофона. Після її натискання програма почне слухати.

Відтворені композиції YouTube Music шукає дуже швидко та точно. Якщо наспівувати, більшість пісень також можна знайти досить точно, але є й промахи. Це може залежати від здібності наспівувати та слуху.

Наразі триває розгортання функції для користувачів Android із програмою версії 7.02. Користувачі iOS можуть незабаром приєднатися — за деякими повідомленнями, розгортання на iPhone вже почалося. Ця функція не зовсім нова для продуктів Google, вона дебютувала в пошуку ще у 2020 році та знайшла свій шлях до основної програми YouTube минулого року.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер креативних індустрій" від Skvot.
Дізнайтесь як балансувати між творчою командою та клієнтом, прораховувати бюджети й ризики та запускатись вчасно.Далі — розпочніть кар’єру PM у креативі.
Детальніше про курс

Інтеграція в YouTube Music має значно покращити досвід, адже люди частіше пам’ятають саме мотив, а не назву чи слова пісні. не треба буде страждати через почуту десь вірусну мелодію — треба просто дістати смартфон, коли вона десь грає, та знайти її.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...