Рубрики НовиниСофт

YouTube все-таки залишить 4K серед базових можливостей — експеримент з обмеження відео високої якості передплатою Premium завершено

Опубликовал
Вадим Карпусь

YouTube завершив експеримент, який обмежував можливість перегляду відео з роздільною здатністю 4K тільки для передплатників Premium-версії сервісу.

Раніше цього місяця компанія серією вже видалених твітів підтвердила, що деякі з її користувачів брали участь у тестуванні, призначеному для вивчення «переважних функцій перегляду для Premium і не Premium», і попросила користувачів залишити відгук на цю ідею.

Ідея про необхідність платити за доступ до відео з вищою роздільною здатністю викликала розбіжності. Деякі користувачі назвали це ознакою занепаду платформи, а інші сказали, що це зрозуміло з огляду на вартість потокової трансляції контенту у роздільній здатності 4K. Днями у відповідь на одну з публікацій у Twitter обліковий запис Team YouTube Twitter заявив про припинення експерименту:

«Ми повністю відключили цей експеримент. Глядачі тепер повинні мати доступ до якості 4K без підписки Premium. Ми тут, якщо ви маєте інші питання»

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Неясно, скільком людям було заборонено вибирати вищі роздільні здатності, коли проводилося тестування. Також немає даних про те, які висновки були зроблені за підсумками експерименту і чи YouTube в майбутньому вводитиме обмеження на роздільну здатність 4K тільки для передплатників Premium-версії.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...