Зараз в Україні працює вже близько 30 тис. терміналів Starlink, сотні з них в Пунктах незламності – Михайло Федоров

Опубликовал
Вадим Карпусь

Раніше вже повідомлялося, що термінали Starlink дозволяють відновити зв’язок в регіонах, які були звільнені ЗСУ від російських окупантів. Також вони активно використовуються і в Пунктах незламності. Як розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, зараз в Україні працює вже близько 30 тис. терміналів Starlink, які були отримані завдяки домовленостям Мінцифри з міжнародними донорами та партнерами.

«Останню партію – 8 тисяч терміналів – допомогла придбати Польща. Сотні Старлінків з цієї партії вже працюють в Пунктах незламності по всій країні. Ще частину передали енергетикам та медикам», – зазначив голова Мінцифри.

Михайло Федоров також завітав до одного із Пунктів незламності ДСНС в Київській області та протестував, як працює супутниковий інтернет завдяки терміналам Starlink.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Додатково зазначається, що команда Мінцифри продовжує вести перемовини зі SpaceX та партнерами, щоб Україна отримала ще більше терміналів Starlink.

Disqus Comments Loading...